Через епідемію коронавірусу 38% американців бояться пити пиво Corona

Через епідемію коронавірусу 38% американців бояться пити пиво Corona

Дослідження
Укрінформ
Епідемія коронавірусу відвернула понад третину американців з-поміж тих, котрі п’ють пиво, від мексиканської марки Corona.

Про це йдеться у дослідженні компанії 5W Public Relations.

"Компанія 5W Public Relations здійснила опитування телефоном 737 американських споживачів пива старше 21 року протягом 25 та 26 лютого 2020 року щодо їх думок про популярну мексиканську марку Corona та наслідки смертельного коронавірусу, який поширюється всім світом", - йдеться у повідомленні.

Згідно з результатами, 38% респондентів з-поміж тих, котрі п’ють пиво, за жодних обставин не готові купляти пиво Corona, маючи інформацію про поширення коронавірусу. Водночас лише 4% з тих, хто зазвичай п’є Corona, заявили про відмову від бренду у світлі останніх подій.

16% любителів пива, зізнались, що їх спантеличило припущення про можливий “зв’язок” пива марки Corona та коронавірусу.

Читайте також: В Ірані підпалили лікарню через можливе розміщення пацієнтів з коронавірусом

Водночас зауважується, що останніми тижнями в американському сегменті інтернету спостерігається послідовне збільшення запитів у пошуку на кшталт "вірус коронапива" та "пивний коронавірус" тощо.

Як повідомлялося, станом на 29 лютого у світі зареєстровано 85 187 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 2 924 - летальні. Одужало вже 39 545 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-