Суспільне планує адаптувати знамениту британську телевікторину

Суспільне планує адаптувати знамениту британську телевікторину

Укрінформ
Суспільний мовник у 2020 році планує адаптувати формат британської інтелектуальної комедійно-ігрової телепрограми Quite Interesting, яка з 2003 року виходить на каналах ВВС.

Про це в інтерв’ю “Детектор медіа” розповів член правління Національної суспільної телерадіокомпанії Ярослав Лодигін.

“У мене є чудова редакторка для такої складної, смішної та пізнавальної програми”, – сказав Ярослав Лодигін стосовно Quite Interesting - комедійної вікторини, особливість якої в тому, що учасники мають давати не лише правильні, а й оригінальні та дотепні відповіді.

Проєкт виходить на каналах ВВС з 2003 року до сьогодні.

Лодигін також розповів, що цікавиться форматами італійського суспільного мовника RAI.

“Вони багато працюють із розважальними форматами, із серіалами в такий доволі народний спосіб. Думаю, що в нас є щось спільне з італійцями. І, можливо, таке емоційне телебачення буде до душі українському глядачу, якого вже розбалували величезними шоу та провокаційними форматами”, – додав він.

Читайте також: У Києві показали фільм "Заборонений" про Василя Стуса

Як нагадали в “Детектор медіа”, на початку серпня 2019 року Лодигін повідомив, що в НСТУ готують документальний серіал про війну на Донбасі, для чого хочуть проїхатися від Широкиного до Станиці Луганської. За його словами, над проєктом серіалу працюють Юрій Макаров та Євген Степаненко.

Ярослава Лодигіна призначили членом правління НСТУ 29 серпня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-