У притулку “Домажир” встановили рекорд, зібравши людей з

У притулку “Домажир” встановили рекорд, зібравши людей з "ведмежими" прізвищами

Фото, відео
Укрінформ
На Львівщині у ведмежому притулку “Домажир” в рамках акції “Ведмеді захищають ведмедів” встановили національний рекорд. Тут зібралося 103 людини, які носять прізвище Ведмідь чи Медвідь та похідними від них.

Про це повідомляється на сторінці притулку у Facebook.

“У ведмежому притулку "Домажир” встановили рекорд із найбільшої кількості людей із прізвищами Медвідь, Ведімідь та спільнокореневими. Зібрались 103 "Ведмеді" та більше 400 друзів "Ведмедів", які відвідали нас у цей день і також взяли участь у нашій події”, - зазначено у повідомленні.

Учасники акції підписали звернення до депутатів Верховної Ради нового скликання із закликом підвищити стандарти утримання диких тварин і прийняти законодавчі документи про реабілітаційні центри в Україні.

Ведмежий притулок “Домажир” відкрито у жовтні 2017 року як реабілітаційний центр, метою якого є допомога та порятунок ведмедів із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів.

У притулку умови для утримання тварин максимально наближені до природних, що сприяє відновленню природних інстинктів та поведінки звірів. Кожен ведмідь має свій особистий вольєр площею мінімум 1 тис. квадратних метрів. У притулку утримується 11 клишоногих, у кожного із яких своя нелегка доля.

Читайте також: Ведмеді з Херсона у Галицькому парку ласують херсонськими кавунами

Притулок має в розпорядженні 20 гектарів лісу. Тут є басейни і штучні барлоги. Окрім цього, працівники центру спорудили "ігрові конструкції" для пришвидшення адаптації тварин. Поміж вольєрами збудовані спеціальні туристичні доріжки, тож всі охочі мають змогу спостерігати, як живуть бурі ведмеді у живій природі.

Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-