На День Незалежності разом із Кароль гімн співатимуть дві оперні виконавиці

На День Незалежності разом із Кароль гімн співатимуть дві оперні виконавиці

Укрінформ
Державний Гімн під час "Ходи Гідності" до Дня Незалежності разом із Тіною Кароль виконуватимуть оперні співачки Анжеліна Швачка та Оксана Крамарова.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі агенції Secret Service Entertainment Agency.

"Наразі відомо, що Тіна Кароль виконає наживо частину гімну України. Окрім неї також співатимуть оперні виконавиці Анжеліна Швачка (лауреат премії ім. Тараса Шевченка) та Оксана Крамарова (лауреат міжнародного конкурсу Пласідо Домінго)", - зазначили в агенції.

Читайте також: Тіна Кароль співатиме Гімн України під час "Ходи Гідності"

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський оголосив про рішення скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти у сумі 300 млн грн передати на виплату премій військовим.

Згодом в Офісі Президента заявили, що замість параду відбудеться Хода гідності за участю глави держави. Режисерами дійства стали Алан Бадоєв і Олена Коляденко.

За інформацією організаторів заходу, в урочистій частині заходу виступить український електронний гурт ONUKA, а саунд-продюсер гурту Євген Філатов (відомий також як The Maneken) спродюсує музику до однієї з частин урочистої події. У Ході гідності візьмуть участь і відомі оперні співаки: Андрій Романенко та Євген Орлов (лауреат конкурсу Пласідо Домінго, соліст Берлінської державної опери), Оксана Крамарева (лауреатка конкурсу Пласідо Домінго "Опералія") та Анжеліна Швачка. Спеціальним гостем події стане легендарний український композитор Мирослав Скорик.

Окрім того, до урочистостей планують залучити п'ять оркестрів, 18 піаністів і народних артистів України.

Водночас представники низки ветеранських організацій заявили, що організують у День Незалежності свій "Марш захисників України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-