Біг-Бен на сукні та “традиційний” капелюшок: перший день подружжя Трампів у Лондоні

Біг-Бен на сукні та “традиційний” капелюшок: перший день подружжя Трампів у Лондоні

Фоторепортаж
Укрінформ
 Вчора зранку літак із Дональдом, Меланією, Іванкою та Тіффані Трамп, а також Джаредом Кушнером приземлився в аеропорту. Майже одразу президент вирушив на ділові зустрічі та зустрівся із королевою та герцогинею Корнуольською.

Про це пише JetSetter.ua.

За декілька годин офіційної поїздки перша леді США встигла змінити три образи: сукню Gucci, на якій зображений Біг-Бен, костюм із блузою від Burberry та білосніжний комплект від Dolce & Gabbana — капелюшок (як і заведено в англійок) на додачу.

Пообідді герцог Йоркський влаштував для Дональда та Меланії тур Вестмінстерським абатством, а вже після принц Чарльз та Камілла зустріли почесних гостей у себе. У Кларенс-хаузі було влаштовано традиційне англійське чаювання.

Насичений день завершився почесним банкетом королеви Єлизавети II. До Букінгемського палацу було запрошено понад 170 гостей. Також на гала-вечорі були присутні герцоги Кембриджські та Іванка Трамп із чоловіком Джаредом Кушнером.

Білосніжний образ Меланії від будинку Dior, а от вишукана сукня Кейт Міддлтон (також білого кольору) від Alexander Mcqueen.

Фото: Getty Images/ JetSetter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-