На Книжковому Арсеналі показали фільм

На Книжковому Арсеналі показали фільм "Бебісітери президента"

Укрінформ
У Києві в рамках міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал" Громадське телебачення презентувало фільм "Бебісітери президента" про молодих виборців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мета проекту трансформувалася впродовж самого проекту. Ми почали з того, що хотіли дізнатися: чому насправді молодь і політика - це дві різні окремі освіти. У нас навіть була певна гіпотеза про те, що політична молодь вигідна політикам і вони самі підігрують цьому стереотипу", - зазначила режисер та керівник проекту Аня Яресько.

У результаті проведеного дослідження керівники проекту підготували 8 серій, які були щотижня презентовані на майданчику "Громадського телебачення".

Читайте також: На Варшавський ярмарок привезли книги 13 українських видавництв

"Ми придумали формат у вигляді гри, наші учасники отримали кожен "свого кандидата" і спостерігав за ним впродовж виборчих перегонів. Саме тому цей проект називався "бебісітери", - розповіла режисер.

У "серіалі" взяли участь п'ять героїв - різної статі, віку, з різних населених пунктів, з різними політичними вподобаннями (або без них).

На основі відзнятого матеріалу автори проекту підготували повний метр і вперше презентували його на "Книжковому Арсеналі".

Як зазначають автори проекту, найближчим часом фільм можна буде побачити на Lviv Media Forum, після чого стрічку опублікують на Youtube-каналі "Громадського телебачення".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-