На Варшавський ярмарок привезли книги 13 українських видавництв

На Варшавський ярмарок привезли книги 13 українських видавництв

Укрінформ
“Український літературний салон” та продукцію кількох українських видавництв представили на Х Міжнародному варшавському книжковому ярмарку, що триватиме з 23 по 26 травня.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Зокрема, під час ярмарку 24 травня відбудеться День слов’янської культури і писемності св. Кирила і Мефодія, під час якого триватимуть майстер-класи з написання кириличних літер для усіх охочих.

Під час ярмарку 24 травня планується презентація польською мовою поетичної збірки Юрія Завадського “Вільна людина не народилася”, а також зустріч з автором.

У суботу, 25 травня, відбудеться презентація перекладу польською мовою книги Марії Матіос “Майже ніколи не навпаки” та зустріч з авторкою. Крім того, буде презентовано польською мовою антологію “Сучасна українська драматургія Від А до Я”, а також зустріч з автором п’єси “Студня” Дмитром Левицьким.

Читайте також: На “Книжковому Арсеналі” презентували унікальну збірку сучасних українських казок

У неділю, 26 травня, відбудеться презентація книги професора Богдана Гудя „Українці і поляки на Наддніпрянщині, Волині і Східній Галичині у ХІХ і першій половині ХХ ст.” за участю автора, а також презентація польського перекладу роману Олега Полякова “Рабині й друзі пані Векли”.

Участь у Варшавському книжковому ярмарку беруть видавництва: “Віват”, “Видавництво Старого Лева”, “Дискурсус”, “Човен”, “Pabulum”, “Terra Inkognita”, “Люта справа”, видавництво “Видавництво”, “Крок”, “Основи”, “Фоліо”, “Букрек”, “Історичне видавництво “Що?”.

Фото: book-expo.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-