У Китаї не показали фінал «Гри престолів» через торговельну війну зі Штатами

У Китаї не показали фінал «Гри престолів» через торговельну війну зі Штатами

Укрінформ
Китайська телекомунікаційна компанія, що є офіційним транслятором продуктів каналу HBO у КНР, не показала завершальну серію «Гри престолів» через торговельну війну між Пекіном і Вашингтоном.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

«Китайська телекомунікаційна компанія Tencent, ексклюзивний провайдер контенту телеканалу НВО в Китаї, не показала фінальну серію культового серіалу «Гра престолів» через торговельний конфлікт між США та КНР», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, завершальна серія «Гри престолів» мала з’явитися на платформі Tencent Video зранку в понеділок, але китайські глядачі побачили натомість сповіщення про проблеми з каналом передачі.

Читайте також: Петиція за перезйомки фінального сезону "Гри престолів" зібрала понад мільйон підписів

Ображені споживачі почали вимагати повернути їм кошти, заплачені за передплату на Tencent Video, а деякі погрожували навіть видалити свої профілі.

У свою чергу представники НВО зазначили, що китайська влада заборонила Tencent Video транслювати «Гру престолів» через суперечку з Вашингтоном.

Читайте також: У США серіал "Чорнобиль" назвали кращим за "Гру престолів"

Як відомо, останній раунд американсько-китайських переговорів про торгівлю завершився безрезультатно на тлі чергового підвищення американських мит на китайські товари з 10% до 25%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-