Омелян обіцяє

Омелян обіцяє "каву з міністром" за найкраще фото у вишиванці

Укрінформ
Міністерство інфраструктури проведе конкурс на краще фото у вишиванці, зроблене у четвер, 16 травня, у відомстві.
Про це повідомляє міністерство у Facebook.

"Чекаємо завтра на всіх у вишиванках! Приходьте, фотографуйтесь, вигравайте приз від Volodymyr Omelyan. 16 травня – день вишиванки, а в міністерстві інфраструктури - конкурс на краще селфі або фото у вишиванці. Приз – українська книжка від міністра, спеціальний приз – кава у вишиванках з міністром. Розміщуйте фото у коментарях під постом на фейсбуці міністерства. Умова - фото має бути зроблено завтра у Міністерстві інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

З️азначається також, що переможцем стане той, хто отримає найбільшу кількість лайків. Підрахунок лічильна комісія зробить о 17:00 16 травня.

Читайте також: У Вінниці оберуть найкращу вишиванку

Як повідомлялося, Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення - щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, а також засновник, голова оргкомітету ГО «Всесвітній день вишиванки» Леся Воронюк.

У цей день вже традиційно проходять цікаві конкурси у мережі, наприклад, «Найкраща вишиванка» або «Найкраще фото» у вишиванці. Фото у вишиванках викладають у мережу не лише жителі України, а також і українці за кордоном.

У 2019 році День вишиванки святкують 16 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-