Україна повезе на Бієнале високого ремесла в Парижі килими та витинанки

Україна повезе на Бієнале високого ремесла в Парижі килими та витинанки

Укрінформ
Цьогоріч Україна вперше буде представлена на бієннале високого ремесла і дизайну Révélations в Парижі.

Паризьке бієннале проходитиме 23-26 травня у Гран-Пале – одному із найбільших і найпрестижніших виставкових просторів Франції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Цьогоріч в рамках програми культурної дипломатії від МЗС шість митців вперше представлятимуть Україну в Гран-Пале», - повідомили у посольстві України у Франції.

Як відзначається, участь українських майстрів у паризькому бієннале є унікальною можливістю заявити на високому рівні про себе і про свою країну, про її творчий потенціал.

«Килими Оксани Левчені, витинанки Дар’ї Альошкіної, ліри Гордія Старуха, шкіряні аксесуари Костянтина Кофти, дерев’яні об’єкти Інни Педан і кераміка Юрія Мусатова розповідають історію поступу українського мистецтва і ремесла на перетині вікових традицій і сучасних знахідок амбітних українських художників», - розповіли у посольстві.

Читайте також: Конкурс Future Generation Art Prize 2019 оголосив переможців

Міжнародний ярмарок Révélations має на меті сприяння розвитку мистецтва і високого ремесла та об’єднає цього року 450 учасників з 33 країн, чиї твори матимуть змогу оцінити понад 40 000 відвідувачів, включаючи як широку, так і професійну публіку - колекціонерів, архітекторів, декораторів, галеристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-