У Вінниці стартував Міжнародний дитячий танцювальний фестиваль

У Вінниці стартував Міжнародний дитячий танцювальний фестиваль "Барвінкове кружало"

Укрінформ
У Вінниці у п’ятницю розпочався ХІV Міжнародний дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила заступник міського голови Вінниці Галина Якубович.

«Барвінкове кружало» - це вже традиційний міжнародний фестиваль, який проводиться під патронатом міського голови. За роки його проведення багато творчих номерів, позитивних емоцій було подаровано глядачам. Це фестиваль дружби дітей різних країн. Цьогоріч приймаємо колективи з різних міст України та з Польщі, Молдови, Литви і Грузії», - повідомила Якубович.

За її словами, ХІV Міжнародний дитячий фестиваль народної хореографії «Барвінкове кружало» триватиме до 7 травня. За цей час свої номери глядачам покажуть 20 кращих танцювальних колективів з Вінниці та Вінницької області, різних куточків України та чотирьо[ іноземних країн. Зокрема, дитячий ансамбль танцю «Легенда» (м. Тбілісі), дитячий хореографічний ансамбль «Ферхиса» (м. Батумі), фольклорний ансамбль танцю «Opincuta» (м. Кишинів), фольклорний ансамбль танцю «Haskovo» (м. Хасково). Усього до Вінниці завітали понад тисяча юних танцюристів. Побувати на усіх концертах фестивалю глядачі зможуть безкоштовно.

Читайте також: Київ вперше прийматиме міжнародний фестиваль мімів

Спеціальний гість фестивалю – співачка із Польщі Лаура Чісак (м. Кельце).

Фестиваль «Барвінкове кружало» у Вінниці проводиться 14 раз. За роки його існування участь у ньому взяли 15 000 юних артистів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-