Вино, кава та кіно: аполітична афіша на 19-21 квітня

Вино, кава та кіно: аполітична афіша на 19-21 квітня

Укрінформ
Оскільки градус напруги в суспільстві напередодні виборів зашкалює, розповідаємо, як трошки відволіктися від політичних тем.

Барахолка «Кураж Базар Jazz Only»

Що цікавого: Свінг, блюз, вокальні імпровізації і саксофон – все це чекає на вас на Джазовому Кураж Базарі. У минулому році джазовий Кураж став найпопулярнішим та найбільш відвідуваним. На Вас чекає – артисти, барахолка та фуд-корт, зіркові гості і дух набережної Нового Орлеану неодмінно будуть поруч.

Коли: 20 - 21 квітня

Де: Експоцентр України, 19 павільйон (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Kyiv Coffee Festival vol.5»

Що цікавого: Цей фестиваль і для любителів кави, і для професіоналів, які беруть участь в чемпіонатах світового рівня. Фестиваль відвідують як поціновувачі лате, так і ті, хто визнає тільки альтернативу. Тут чекають на тих, хто варить каву в турці у себе на кухні та тих, хто знає імена усіх бариста у місті.

Коли: 20 - 21 квітня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 120 грн

Більше інформації: Facebook

Великий сольний концерт «Один в Каное»

Що цікавого: Унікальне звучання, ліричні та глибокі тексти байдужими не залишають нікого. Сила їхньої музики у простоті.

Коли: 21 квітня 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв (алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Скільки: 320 - 1050 грн

Більше інформації: Facebook

Арт-проект Марини Лідаговської «Kyiv Towner»

Що цікавого: У проекті «Kyiv Towner» Марина Лідаговська досліджує людину у середовищі міста. Усі роботи, що увійшли в експозицію, створені протягом останнього року у графічному додатку на айпаді. 

Коли: 28 березня - 12 травня

Де: Арт-галерея Nebo (вул. Михайла Драгомирова, 14)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Kyiv International Short Film Festival»

Що цікавого: Одним з головних мотивів фестивалю стануть буремні та романтичні події, що відбувалися 30 років тому і неабияк вплинули на наше сьогодення: падіння Берлінської стіни, зародження нових демократій у Східній Європі й занепад останніх форпостів комуністичної імперії. Ці теми знайдуть відображення в програмі фестивалю. Програма KISFF 2019

Коли: 17 - 21 квітня

Де: Кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: Абонемент - 500 грн. Квитки - від 40-50 грн

Більше інформації: Facebook

16-ий Фестиваль «Французька весна в Україні»

Що цікавого: Смілива, вимоглива, і водночас ігрова програма, яка віддзеркалює сучасну французьку та франко-українську художну творчість, буде представлена українському глядачеві на уже 16-ій Французькій весні в Україні. Мета «Французької весни» – налагодження міжкультурних зв’язків України та Франції, активна комунікація між представниками творчої інтелігенції, а також зацікавленої публіки. Програма «Французька весна в Україні»

Коли: 30 березня - 28 квітня

Де: Локації міста

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Альманах українських короткометражних фільмів «Українська нова хвиля»

Що цікавого: «Красиві двадцятилітні» – збірка найкращого українського короткометражного кіно 2018 року, відзначеного нагородами престижних українських та міжнародних фестивалів. Усі автори – молоді амбітні режисер(к)и, які задають нові тренди в українському сучасному кіно та змінюють його сприйняття у світі. До альманаху увійшли топові стрічки ключових жанрів – комедії, трагікомедії, драми, анімації, документального кіно, які об’єднав мотив персональних дилем «маленької людини».

Коли: 11 - 25 квітня

Де: Кінотеатри міста

Скільки: від 70 грн.

Більше інформації: Facebook

Соціальний фото- та відеопроект «Тут живуть люди»

Що цікавого:  У середині квітня 2014 року, коли почалися бойові дії, мешканці українських населених пунктів біля лінії розмежування почали писати на своїх воротах «Тут живуть люди». Ці декілька слів були попередженням для військових, щоб вони не обстрілювали та не заселялися до їхніх будинків.

Після 5 років від початку війни ці написи все ще актуальні. Тут досі живуть люди. В умовах безперервних бойових дій, які, крім іншого, позбавляють основного джерела життя – води.

На виставці представлено проект іспанського фотографа Альберта Лореса, а також короткі відео, зняті самими мешканцями Сходу України. Відео демонструють реальне життя на лінії розмежування очима тих, хто мешкає в зоні конфлікту.

Коли: 17 - 30 квітня

Де: Музей «Золоті ворота» (вул. Володимирська, 40а)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Концерт «A Tribute to Edith Piaf»

Що цікавого: Її ім’я стало символом епохи, її пісні стали візитною карткою Франції, її біографія послужила сюжетом безлічі книг. Але її загадку до кінця не розгадав ніхто. І це концерт-присвята легендарній Едіт Піаф. Хіти Едіт Піаф у цей вечір для вас виконає тріо Людмили Крупської (Берлін).

Коли: 19 квітня 19:00

Де: Будинок архітектора (вул. Бориса Грінченка, 7)

Скільки: 200 - 300 грн

Lumos Orchestra з програмою «Музична Одіссея»

Що цікавого: Музична Одіссея стартує від земної орбіти до героїв фільмів та серіалів «Аватар», «Інтерстеллар», «П’ятий елемент», «Зоряні війни», «Іншопланетянин», «Прибуття», «Вартові галактики», «Космічна Одіссея 2001», «Люди в чорному», «Зоряний шлях», «Чужий», «Прометей», «Зоряна брама», «Вавилон 5», «Район № 9», «Контакт», «Доктор Хто», «Марс атакує» та інші.

Коли: 19 квітня 19:00

Де: Будинок кіно (вул. Саксаганського, 6)

Скільки: 280 - 400 грн

Більше інформації: Facebook

Наталя Гаріпова з програмою «Вам будет за себя стыдно»

Що цікавого: Київський Міжнародний тиждень стендап Комедії, вже 3-й раз відчиняє двері для своїх глядачів. Вперше у межах події цілий день буде присвячений жіночому StandUp. Наталя Гаріпова – одна з найвідоміших медійних стендап-коміків України. На концерті очікується сміливий, відвертий і самоіронічний гумор. Препаруючи наше життя, суспільство і саму себе, Наталя шукає істину, від якої нам всім стає легше і простіше.

Коли: 19 квітня  21:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 200 - 500 грн

Більше інформації: Facebook

Танцювальна вечірка «РИНОК»

Що цікавого: У наявності на Ринку відбірна поп-музика: від найсвіжіших Daft Punk до настояного Джастіна Тімберлейка (наявність конкретних товарів уточнюйте в організаторів).

Коли: 19 квітня 23:00

Де: Житній ринок (вул. Верхній Вал, 16)

Скільки: 170 - 250 грн. Тільки для 18+

Більше інформації: Facebook

12-й фестиваль сиру та вина «Kyiv Food and Wine Festival»

Що цікавого: Весна – це час, коли у кожної виноробні з’являються вина з останнього врожаю: яскраві, ароматні, максимально свіжі та питкі. Тема поєднання сиру та вина – головний тренд дванадцятого фестивалю. Десятки кращих крафтових сироварів країни приїдуть до Києва, щоб знову вас здивувати своїми новинками та хітами.

Коли: 20 - 21 квітня

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Rockit weekend!»

Що цікавого: А чи знаєте ви, що майбутнє дітей залежить від того, наскільки вони вміють мріяти, фантазувати та креативно мислити? Що більше творчої свободи буде в їхньому житті, то легше вони долатимуть труднощі мінливого світу, то щасливішими й успішнішими виростатимуть. Програма Rockit!Weekend складається з різноманітних напрямів, розрахованих на дві основні цільові аудиторії – батьків та дітей 3-16 років. 

Коли: 20 - 21 квітня

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: 50 грн. Всі вуличні активності безкоштовні.

Більше інформації: Facebook

Концерт гітариста Estas Tonne

Що цікавого: Музика з найдавніших часів є одним з найпотужніших інструментів, що сприяють інтеграції людської свідомості. Щоб відчути себе частиною великого і безмежного світу через музику, Estas Tonne збирає усіх під час свого турне.

Коли: 20 квітня 19:00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв (алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Скільки: від 500 грн

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-