Виставу про легендарного співака Отса покаже Київський театр оперети

Виставу про легендарного співака Отса покаже Київський театр оперети

Укрінформ
Прем’єра авторської моновистави “Георг Отс” відбудеться 5 та 6 квітня на сцені Stage_lab.

Про це повідомляє прес-служба Київського національного академічного театру оперети.

Це вистава-спогад про видатного, але нині майже забутого оперного співака – Георга Отса в оригінальній інтерпретації режисера-постановника Олександра Білозуба і соліста Національної оперети, автора тексту – Дмитра Шарабуріна”, - ідеться у прес-релізі.

Як зазначається, Георг Отс мав заворожуючий ліричний баритон, він легко і майстерно виконував як естрадні хіти, так і складні оперні арії. Кумиром мільйонів і живою легендою його зробила роль містера Ікс в екранізації оперети Імре Кальмана “Принцеса цирку”. У 50-70-их роках ХХ століття його платівки були майже у кожній родині.

В репертуарі Отса були партії з найкращих оперет, які сьогодні йдуть в театрах всього світу, зокрема і в Національній опереті України, – “Циганський барон” Й.Штрауса, “Весела вдова” Ф. Легара, “Графиня Маріца” І.Кальмана, “Цілуй мене, Кет!” К.Портера.

Читайте також: В Україні готують театральний фестиваль пам’яті Квітки Цісик

За словами режисера-постановника Олександра Білозуба, “Георг Отс” - це вистава-реставрація, данина пам’яті видатному співакові, тому прозвучать його найвідоміші арії та пісні у виконанні талановитого вокаліста Дмитра Шарабуріна.

“На сцені оперети ми спробуємо відтворити унікальну ретроатмосферу, повернути Георга Отса сучасності і покажемо невідомі сцени з його життя”, – розповідає режисер.

Фото: ua.discover.net.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-