На дитячому Віденському балу в Києві покажуть композиції за сюжетами казок

На дитячому Віденському балу в Києві покажуть композиції за сюжетами казок

Відео
Укрінформ
На відкритій репетиції дебютантів дитячого Віденського балу в мерії Києва виконували не тільки традиційні танці, а й композиції за сюжетами відомих казок.

Про концепцію цьогорічного заходу кореспонденту Укрінформу розповіла організатор віденських балів в Україні Марина Ігнатуша.

"Цей бал буде казковим: діти готують спеціальні номери на музику улюблених мультфільмів про Білосніжку, Рапунцель та інших", - повідомила Ігнатуша.

Крім того, за її словами, до традиційних вальсу і полонезу хореографи додали енергійніші танці - у стилях реггі, джайв, чарльстон, тарантела.

Цьогоріч захід зібрав рекордну кількість учасників - понад 200 дівчат і хлопців. Дебютантам від 7 до 15 років, але, за словами організаторки, є кілька ще молодших "принцес", які захотіли потрапити на бал зі старшими сестрами.

Як і в попередні роки, у балі беруть участь вихованці Київського центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Читайте також: На дитячому Віденському балу у Києві зніматимуть фільм про Попелюшку

Як повідомляв Укрінформ, дитячий Віденський бал відбудеться у Колонній залі КМДА 14 квітня. Зараз дебютанти навчаються танцювати під керівництвом хореографів Андрія Дикого й Олени Балджи, набувають гарних манер під проводом експерта з етикету Наталії Адаменко, а також опановують у медіашколі навички створення влогів, фоторепортажів тощо. За найкращі роботи дебютантів передбачено спеціальні нагороди Vienna Ball Junior Awards.

Якщо хочете бачити більше відеоновин Укрінформу, підписуйтеся на наш канал в YouTube 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-