На фестивалі у Маріуполі покажуть

На фестивалі у Маріуполі покажуть "Лускунчика", де грають діти з інвалідністю

Фото
Укрінформ
На фестивалі «Маріуполь театральний - 2019» пройде балетна постановка «Лускунчик», в якій головні ролі грають діти з інвалідністю.

Про це повідомили  Маріупольська міськрада.

«26 березня о 13.00 в рамках фестивалю «Маріуполь театральний-2019» на сцені Палацу культури «Молодіжний» відбудеться балетна постановка «Лускунчик». Головні ролі у ній грають діти з інвалідністю. Вхід вільний», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в постановці задіяно 50 осіб, автор проекту «Лускунчик» - керівник школи класичної хореографії Олена Беркова. Вона давно хотіла показати, що діти з інвалідністю - такі ж рівноправні члени суспільства, як і решта. Постановка вистави стала можливою завдяки виграному малому гранту програми «Громадський бюджет».

Читайте також: Маленька українка з синдромом Дауна – відома у світі фотомодель

Перша постановка балету на музику Петра Чайковського відбулася 18 грудня 2018 року в Палаці культури «Український дім». Після чого було ще кілька постановок, і всі вони збирали повні зали.

У міськраді зазначили, що фестиваль «Маріуполь театральний-2019» пройде з 26 березня по 12 квітня на базі міських палаців культури.

Фото: Маріупольська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-