Кращого двірника Львова нагородили туром по Європі

Кращого двірника Львова нагородили туром по Європі

Фото
Укрінформ
У Львові з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначили переможців оголошенго міськрадою конкурсу «Найкращий двірник Львова-2019».

Про це повідомила прес-служба міської ради.

“Конкурс на найкращого двірника проводиться у Львові другий рік поспіль. Цього року він тривав з 1 по 14 березня, а голосування відбувалося на Facebook-сторінці «Гаряча лінія міста Львова». Від мешканців надійшло 156 пропозицій щодо кращих двірників. До 2 туру увійшло 58 кандидатів”, - зазначено у повідомленні.

Переможцем конкурсу став Володимир Катинський — двірник ЛКП «Балатон-409». Міський голова Андрій Садовий вручив йому подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі. Краків, Прага, Відень та Будапешт». Також подяками і подарунковими сертифікатами на мандрівку в Кам’янець-Подільський нагороджено 5 найкращих двірників з різних районів міста.

Крім цього, кожен із кращих двірників отримає премію в розмірі посадового окладу.

Переможець конкурсу «Найкращий двірник Львова-2019» Катинський працює двірником з 2006 року. Він прибирає будинок № 4 (1−3 під’їзди) на вул. Мазепи та прибудинкову територію. Від мешканців будинку неодноразово отримував подяки.

Читайте також: У Львові воїнам-добровольцям вручили “Лицарські хрести”

Минулорічний переможець конкурсу Мирослав Новоставський став героєм багатьох журналістських матеріалів, у тому числі, про нього писали світові агенції, зокрема, британське агентство новин Reuters, радіо «Свобода».

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні щорічно у третю неділю березня.

Фото: city-adm.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-