Український культурний фонд розповів про інновації

Український культурний фонд розповів про інновації

Інфографіка
Укрінформ
Фонд підбив підсумки реєстрації на конкурсну програму “Створюємо інноваційний культурний продукт”, яка підтримує індивідуальні, національні, міжнародні проекти.

Як повідомляється на сайті УКФ, реєстрацію на одну з шести конкурсних програм “Створюємо інноваційний культурний продукт” було закрито 1 березня.
Вона підтримує індивідуальні, національні, міжнародні проекти та націлена на всі сектори, окрім аудіовізуального. Загалом на конкурс надійшло 550 проектних заявок.

“За кількістю поданих заявок лідирує Київська область ‒ 213 проектів. Також серед лідерів Львівська (49), Харківська (28), Рівненська (21) області. Однакова кількість заявок надійшла з Дніпропетровської, Закарпатської ‒ 19, по 18 заявок ‒ з Вінницької, Івано-Франківської, Чернігівської областей. За секторальним розподілом перше місце посів сектор культурних та креативних індустрій, наступними за рейтингом стали культурна спадщина, література та видавнича справа”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, зараз розпочався технічний відбір заявок. Ті, що відповідатимуть технічним критеріям проведення конкурсу, будуть передані на оцінювання експертам.

Читайте також: Український культурний фонд приймає заявки на конкурс проектів

У цьому році кожен проект буде розглядатися відповідно до сектора експертної ради, а також фінансової та комунікаційної ради. Найвищий бал за сумою оцінювання ‒ 300. Проекти, які наберуть понад 210 балів, зможуть претендувати на фінансування Українського культурного фонду. Наступними етапами стануть переговорні процедури, ухвалення рішення щодо фінансування та підписання договору про надання гранту.

В УКФ також назвали найближчі дедлайни інших конкурсних програм:

17 березня ‒ “Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти”

22 березня ‒ “Знакові події”, “Український культурний монітор”, “Підсилення потужності українського аудіовізуального сектора”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-