MARUV вболіватиме за Лазарєва на Євробаченні

MARUV вболіватиме за Лазарєва на Євробаченні

Укрінформ
Переможниця українського нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV (Анна Корсун), яка відмовилася представляти країну в Ізраїлі, більше не братиме участь в нацвідборі на цей конкурс, а зараз буде вболівати за представника Росії Сергія Лазарєва.

Про це співачка повідомила в прямому ефірі в Instagram, повідомляє АТR.

"Буду всіх підтримувати. Не знаю, треба дивитися на номер, виступи. Зрозуміло, через моє добре ставлення до Сергійка (Лазарева - ред.), і у нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", - сказала MARUV.

Виконавиця повідомила, що більше не має наміру брати участь в нацвідборі на Євробачення.

Читайте також: Євробачення-2019: НСТУ прокоментувала умови договору, які обурили Maruv

"Ні не піду. Все, досить. Я находилася на відбори на все життя. Спасибі за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. З темою цього конкурсу треба зав'язувати. Це вже пережило себе", - сказала вона.

Також співачка нагадала про свої плани, які озвучила ще під час нацвідбору, - на початку квітня вона їде в Росію, оскільки там у неї заплановані масштабні гастролі і сольний концерт в Москві.

Як повідомлялося, Національна громадська телерадіокомпанія України 27 лютого ухвалила рішення про те, що Україна не буде брати участь в пісенному конкурсі Євробачення в 2019 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-