У Львові на честь Лесі Українки встановлять рекорд

У Львові на честь Лесі Українки встановлять рекорд

Укрінформ
Львівський театр імені Лесі Українки 23 лютого збирається встановити рекорд наймасовішого синхронного читання віршів поетеси.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі театру.

"Уже другий рік поспіль команда театру активно закликає святкувати день народження однієї з найвидатніших жінок нашої літератури - Лесі Українки. Ми захоплюємося персоною цієї сильної і талановитої жінки і переконані, що про неї треба більше, частіше і впевненіше розповідати. Ми готові для цього навіть встановлювати рекорди!" - зазначається у повідомленні.

У театрі нагадали, що торік у цей день його працівники читали поезію Лесі Українки в трамваях та влаштовували вуличні флешмоби.

Читайте також: Івано-Франківський облмуздрамтеатр отримав статус національного

"Цьогоріч 23 лютого о 19:00 ми разом з усіма нашими глядачами і глядачками встановимо власний рекорд на честь Лесі Українки! У цей день відбудеться наймасовіше синхронне читання її поезії - вірша Contra spem spero - під час вистави "Любов)". Театр Лесі Українки запрошує стати частинкою такої непересічної події!" - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зовсім скоро театральна команда презентує відеозапис пісні "Тихо" (на слова вірша Лесі Українки "Якщо прийде журба"), яку записала спеціально до дня її народження, що відзначається 25 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-