В Раду передали англомовні книжки для виставки про російську агресію

В Раду передали англомовні книжки для виставки про російську агресію

Фото
Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України передало до Верховної Ради англомовні книжки для виставки, присвяченої 5-й річниці окупації Криму і війни на Донбасі.

Про це повідомила перший заступник міністра інформполітики Еміне Джапарова у Facebook.

"Книжки та виставки про Крим та війну англійською мовою від МІП передали до ВРУ спеціально для заходу до 5 роковин окупації", – йдеться у дописі.

За словами Джапаровоъ, МІП, зокрема, передало книгу Миколи Семени, де розповідається про хроніки захоплення Криму, книгу Сергія Громенка “#КримНаш. Історія російського міфу”, книгу Олени Халімон і Анни Андрієвської "Люди сірої зони" та автобіографічну книгу від колишнього політв'язня Геннадія Афанасьєва.

Читайте також: МІП презентувало нову кампанію

Крім цього, на виставці представлені брошури про безпеку в Чорному й Азовському морях від Андрія Клименка, книга захопленого українського журналіста Станіслава Асєєва "В ізоляції" та багато інших роздаткових матеріалів, які на своїх сторінках розповідають про найбільший злочин сучасної історії Європи – російську окупацію українських територій та війну.

В Раду передали англомовні книжки для виставки про російську агресію / Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

Джапарова зазначила, що кожен іноземний учасник отримає персональний сет книжок та матеріалів.

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді України 19 лютого проходить спеціальне засідання парламенту, присвячене п’ятій річниці з початку збройної агресії Російської Федерації проти України. У засіданні беруть участь Президент Петро Порошенко, голова Ради Європи Дональд Туск, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та члени уряду, голова представництва ЄС в Україні Хюг Мінгарелі, представник України в Тристоронній контактній групі Євген Марчук, голова СБУ Василь Грицак, представники громадських об’єднань, спілки ветеранів АТО, Меджлісу кримськотатарського народу, видатні українські та іноземні політичні діячі, представники іноземних парламентів, міжнародних парламентських організацій та дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-