Тонни солодощів і весільні церемонії – у Львові пройде Свято шоколаду

Тонни солодощів і весільні церемонії – у Львові пройде Свято шоколаду

Укрінформ
У Львові 14 лютого, у День закоханих, розпочнеться Національне свято шоколаду. Фестиваль проходитиме у Палаці мистецтв до 17 лютого.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

“Тонни найсмачнішого шоколаду, майстер-класи від знаменитих шоколатьє, „Шоколадна Церемонія“ для усіх закоханих, які бажають одружитись або освідчитись, Шоколадний ярмарок та „Дитяча шоколадна країна“ – цікаво та смачно буде і дорослим, і дітям”, — розповіли організатори свята.

За їхніми словами, кожен відвідувач свята отримає в подарунок шоколадку з передбаченням майбутнього і горнятко гарячого какао.

Читайте також: Японки відмовляються дарувати шоколад колегам на День закоханих

Спіціально для закоханих 14 лютого на території фестивалю проводитимуть шоколадні весільні церемонії. Молодята, які візьмуть участь у дійстві, отримають «Шоколадне свідоцтво» і фото на згадку.

Учасниками фестивалю стануть виробники солодощів з різних міст України. Організатори зазначають, що відвідувачі матимуть змогу спробувати не лише шоколад на будь-який смак, але й посмакувати різноманітні шоколадні напої і придбати шоколадні сувеніри на згадку про Свято.

Крім того, у межах свята скульптори і шоколатьє виготовлять гігантську 6-метрова піцу з шоколаду. Усі відвідувачі зможуть спробувати зменшені копії смаколика.

Читайте також: На Рівненщині запатентували "Тунель кохання"

Серед незвичайних шоколадних об’єктів цього року також представлять 9-метрову коробку цукерок, 5-метровий шоколадний млин, 3-метрового шоколадного ведмедя і шоколадну карту України в розмірі 8х5 метрів.

Свято шоколаду проходитиме 14-17 лютого у Палаці мистецтв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-