Французи у Рівному навчають інструкторів з малючкового плавання

Французи у Рівному навчають інструкторів з малючкового плавання

Фото
Укрінформ
Масштабні навчання для інструкторів з малючкового плавання із різних регіонів України розпочали сьогодні французькі тренери у Рівному.

Про це повідомляє президент Федерації інструкторів раннього плавання України Юлія Собуцька на своїй сторінці у Facebook.

«На два дні найсучасніший басейн Рівного перетвориться на навчальну базу для інструкторів із Одеси, Дніпра, Харкова, Маріуполя, Вінниці, Тернополя та інших областей. Усі вони хочуть підвищити свою кваліфікацію та перейняти інноваційний закордонний досвід. В рамках цього унікального практикуму французи проведуть майстер-класи в басейні, а також розкриють європейські секрети розвитку раннього плавання в усьому світі», - пише Собуцька.

Також вона повідомляє, що після нинішніх занять вже завтра у Рівному пройдуть II Міжнародні змагання немовлят «Діти води - 2019».

У змаганнях братимуть участь понад 100 малюків із різних міст України віком від 3-х місяців до трьох років.

Читайте також: У Китаї відкрився 35-й Міжнародний фестиваль льоду і снігу

Федерація малючкового плавання Франції має понад 60-літній методологічний і практичний досвід та готує тренерів, які потім навчають плаванню у Німеччині, Іспанії, Італії, Китаї, Молдові та в інших країнах світу.

Фото: www.facebook.com/profile

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-