Кінотеатру “Київ” відмовили у продовженні оренди

Кінотеатру “Київ” відмовили у продовженні оренди

Укрінформ
Департамент комунальної власності Києва прийняв рішення не підписувати ще один договір оренди з товариством з обмеженою відповідальністю «Культурним центром «Кінотеатр «Київ».

Про це повідомили “Громадському” в департаменті.

«Листами від 12.10.2018 та від 19.12.2018, враховуючи пропозиції Департаменту культури, Департамент повідомив ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ», що термін дії договору оренди цілісного майнового комплексу кінотеатр Київ продовжуватися не буде», — йдеться у відповіді на запит “Громадського”.

Термін оренди приміщення кінотеатру “Київ” збіг 4 січня 2019 року. У Департаменті комунальної власності Києва проігнорували прохання адміністрації кінотеатру продовжити оренду. Представники відомства пояснюють це тим, що вони не отримали відповідного звернення від Постійної комісії Київської міської ради з питань власності, яка має більше повноважень в цьому питанні.

Читайте також: Docudays UA закликає підписати петицію на підтримку кінотеатру “Київ”

За інформацією “Громадського”, головною рушійною силою для рішення не продовжувати орендуі став лист від Департаменту культури, який висловив думку про передачу кінотеатру до комунальної мережі Київкінофільм.

Тим часом на сайті КМДА набирає обертів петиція на захист кінотеатру “Київ” та забезпечення його подальшої роботи. Наразі під документом підписалося 2355 осіб. Щоб петицію подали на розгляд міської влади, необхідно зібрати ще 7645 підписів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-