Ірванець у Житомирі розказав про Зеленського і

Ірванець у Житомирі розказав про Зеленського і "санітарочку Раю"

Укрінформ
Поет Олександр Ірванець розповів про своє ставлення до того, що шоумен Володимир Зеленський заявив про свою участь у президентських виборах.

Свою думку Олександр Ірванець висловив на поетичному вечорі у Житомирі, що відбувся у середу, 9 січня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Навіть не думаю, що він (Зеленський) буде третім. На цю тему треба бути абсолютно спокійним. Це зараз така ейфорія. До виборів досить довго, і вони ще нароблять дурниць. Він уже зробив дурницю, тому що перебив привітання Порошенка, а серед українців досить багато консервативних людей, які це сприйняли як образу», - сказав Ірванець.

Читайте також: "Батьківщина" обіцяє визначитись з кандидатом у президенти після Різдва

«Ми нація нарікаючих. Я багато працюю з поляками, білорусами і скажу вам, наскільки українець і поляк не люблять свою владу. Вони її не люблять на другий день після того, як обрали, а білорус і росіянин за батьку «парвьот» і за Путіна «парвьот». Українець нарікає, бо це така наша риса, і я не знаю, як її спекатися. Насправді, люди плачуться, а в ресторани черги стоять. Я безперечно щось напишу про життя в цей час», - зауважив поет.

На творчому вечорі Ірванець читав уже добре відомі та нові вірші. Водночас він анонсував, що готує перевидання своєї збірки «Санітарочка Рая» і доповнить її близько 30 новими віршами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-