Український піаніст Олексій Ботвінов розпочав новий рік з аншлагів у Німеччині

Український піаніст Олексій Ботвінов розпочав новий рік з аншлагів у Німеччині

Фото
Укрінформ
Знаменитий український піаніст Олексій Ботвінов розпочав 2019 рік серією концертів у Німеччині, які пройшли у повних залах і з величезним успіхом, ставши справжнім подарунком шанувальникам класичної музики.

Тур включав виступ у знаменитому Гевандхаусі в Лейпцигу 1 січня, у Берлінській філармонії 2 січня і у Французькому соборі на Жандарменмаркт у німецькій столиці, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Прийом теплий і захоплений, публіка неймовірно вишукана, обізнана!» - поділився артист своїми емоціями з кореспондентом.

Ботвінов раніше вже грав у Берліні, зокрема, у Філармонії в минулому році відбулися три концерти. Але на відміну від попередніх виступів, вперше - з оркестром, філармонічним камерним оркестром Берліна, яким диригує Римма Сушанська.

Тур у Німеччині - перший досвід роботи прославленого українського піаніста з цим колективом, але, схоже, не останній. Вже складаються плани на майбутнє, зізнався Ботвінов. Зокрема, наприкінці квітня відбудуться 2 концерти в знаменитому цюрихському Тонхаллі. Програма та ж - твори Вольфганга Амадея Моцарта.

Читайте також: Новорічний концерт під керуванням Оксани Линів з успіхом пройшов у Тіролі

Народний артист України Олексій Ботвінов міцно увійшов до еліти світового "піанізму", в тому числі як єдиний артист у світі, який більше 300 разів виконав на сценах світу складний шедевр Баха «Гольдберг-варіації». Активно гастролюючи Європою та світом, Ботвінов багато робить для рідного міста: він заснував і є президентом фестивалю Odessa Classics, який впевнено набирає обертів і залучає виконавців зі світовим ім'ям і шанувальників класичної музики у м.Одесі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-