Лесбійська пара з Японії одружиться у 26 країнах світу

Лесбійська пара з Японії одружиться у 26 країнах світу

Укрінформ
Дві японські студентки – Місато Ківасакі та Майю Отакі – збираються об’їхати півсвіту й заручитися у 26 країнах, де легалізовані одностатеві шлюби.

Як повідомляє японське видання The Asahi Shimbun, таким чином дівчата хочуть привернути увагу до утисків прав представників ЛГБТ у їхній рідній країні.

Місато Ківасакі та Майю Отакі навчаються в Уцуномійському університеті, де вони й познайомилися. Нараз дівчата зустрічаються трохи більше року й вирішили одружитися. Однак закони Японії не дають їм право це зробити. Це спонукало закоханих одружитися поза межами Японії.

Читайте також: Австрія офіційно дозволила укладати одностатеві шлюби

Мандрівка Ківасакі й Отакі розпочнеться у березні з Великобританії. Дівчата планують відвідати 26 країн Європи, Африки, Північної й Південної Америки за 6 місяців. За попередніми підрахунками поїздка має обійтися у близько 18,4 тисяч доларів. Для цього пара організувала краудфандингову кампанію, за допомогою якої хоче зібрати необхідну суму.

Нещодавно пара зробила весільну фотосесію й розмістила світлини в Instagram. “За допомогою наших весільних фото я хочу показати, що бути лесбійкою, геєм, бісексуалом чи трансгендером – це нормально, тому ті, кого непокоїть їхній сексуальний статус, можуть плекати надію”, – сказала Місато Ківасакі у коментарі The Asahi Shimbun.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-