"Океан Ельзи" дасть благодійний концерт у Києві

Укрінформ
Гурт "Океан Ельзи" за ініціативи Святослава Вакарчука проведе в Національній опері України благодійний концерт 21 січня.  

Про це повідомляється на сторінці гурту у Facebook.

“Я, Святослав Вакарчук , з великою радістю запрошую вас на благодійний концерт, який разом з групою “Океан Ельзи” та оркестром “Київські солісти” ми проведемо 21 січня 2019 року в Національній опері України. Ідея такого благодійного концерту народилася нещодавно, коли ми провели аналогічну подію у Вільнюсі, зігравши концерт у чудовому місцевому костелі з камерним оркестром імені святого Криштофора”, - сказав Вакарчук.

За словами музиканта, кошти, зібрані під час того виступу, були передані на допомогу Луганському дитячому будинку, який після початку війни був перенесений в приміщення Сєвєродонецького інтернату.

Вакарчук наголосив, що зібрані з квитків на концерт 21 січня кошти гурт передасть сім’ям, дітям загиблих захисників України. “Це саме ті, хто потребують нашої і моральної і матеріальної підтримки. Я вважаю, що дуже важливо забути хоч на мить про наші буденні проблеми, про передвиборчу лихоманку і решту речей, які відволікають увагу від справді важливого. Щиро сподіваюсь, що цей концерт, ця добра справа об’єднають нас усіх», - сказав він.

Читайте також: Вакарчук заявляє, що його не цікавить посада президента

Цього разу "Океан Ельзи" обіцяє показати спеціальну візуальну історію, яка додасть чарівності події. До Києва з Вільнюса запросили відомого литовського художника-освітлювача Арвідаса Буінаускаса, який розробив спеціальне світлове шоу для виступу ОЕ з оркестром.

Квитки уже в продажу. Коштують вони від 1 000 до 15 000 грн. Квитки у партері вже викуплені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-