"Територія А" на Миколая збирає дітей воїнів АТО, героїв Небесної сотні та сиріт

Укрінформ
Мистецька агенція "Територія А" та "Елеос-Україна" 19 грудня на День Святого Миколая проведе у Михайлівському Золотоверхому монастирі дитяче свято "Святий Миколай мандрує Україною".

Про це Укрінформу повідомила співачка, волонтер та громадський діяч Анжеліка Рудницька.

«Наші гості — діти загиблих на російсько-українській війні, діти Героїв Небесної сотні, діти з інтернатів, дитячих будинків та дитячих будинків сімейного типу, багатодітні родини. За день приходить близько тисячі діток. Найчастіше від 5 до 15 років», — розповіла вона.

Рудницька звернулася з проханням до усіх, хто бажає приєднатися до їхньої команди помічників Святого Миколая, долучитися до збору подарунків для дітей.

«Ми, помічники Святого Миколая, запрошуємо вас приєднатися до нашої команди. Дітям потрібні подарунки: іграшки, канцелярське приладдя, дитячі україномовні книжки, книжки-розмальовки, диски з українською музикою, пластилін, фарби, олівці, фломастери, набори для вишивання, ігри для розвитку, спортінвентар, дитячі радості — дівчачі резиночки, гребінці, яскраві чашки та будь-які дрібниці, які можуть порадувати дітей і які б ви хотіли подарувати своїм дітям», — сказала вона.

Читайте також: Маленьких українців в Нідерландах привітали зі святом Миколая

За словами Рудницької, на святі виступлять відомі українські артисти, дитячі колективи, а також на свято прийде сам Святий Миколай. “Та йому важко буде впоратися з такою великою кількістю подарунків. Тож потрібні волонтери, які допоможуть розсортувати ці речі і вручити їх дітям і родинам 19 грудня» — додала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-