Турне

Турне "В гостях у великого Вівальді" розпочалося з Чернігова

Фото
Укрінформ
У Чернігові відбувся перший концерт музичного турне "В гостях у великого Вівальді" за участю відомих українського та італійського скрипалів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник директора Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Олександр Соломаха.

"З виступу в нашому філармонійному центрі всесвітньо відомі скрипалі Олександр Семчук і Катальдо Де Пальма розпочали свій тур під назвою "В гостях у великого Вівальді". Після Чернігова цю програму почують жителі Вінниці, Рівного, Івано-Франківська, Чернівців та Луцька", - сказав він.

За словами Соломахи, у Чернігові музиканти грали у супроводі академічного симфонічного оркестру "Філармонія" під керуванням заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача.

Читайте також: Forbes назвав ТОП-30 найбільш високооплачуваних музикантів року

Програма "В гостях у великого Вівальді" складалася з творів не тільки цього видатного композитора, а й присвячених йому. Відтак, у концерті звучали "Пори року в Буенос-Айресі. Весна" Астора П’яццолли, "Пори року. Переосмислюючи Вівальді. Літо" Макса Ріхтера, "Американські пори року. Осінь" Філіпа Гласса та інші. Завершальним акордом виступу стала симфонія кончертанте для скрипки, альта та струнних Вольфганга Амадея Моцарта.

За інформацією з філармонійного центру, Олександр Семчук активно гастролює світом та завідує кафедрою у Міжнародній музичній академії в італійській Імолі.

Італійський скрипаль та альтист Катальдо Де Пальма співпрацює з оркестрами Королівського театру Парми, філармонійним оркестром театру Феніче у Венеції та симфонічним оркестром Абруццо, є професором консерваторії Фоджи та університету Сунгшин у Сеулі (Корея). В Україні маестро Де Пальма вперше.

Фото з сайту nota.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-