Інтимна вистава та лялькове кабаре: Вінниця збирає AIR Gogol Fest

Інтимна вистава та лялькове кабаре: Вінниця збирає AIR Gogol Fest

Укрінформ
У Вінниці відбудеться фестиваль сучасного мистецтва AIR Gogol Fest.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив директор фестивалю.

«AIR Gogol Fest - це фестиваль сучасного мистецтва. Його концепція полягає в тому, щоб в одному місці зібрати та представити актуальні культурні продукти, тобто, він мультидисциплінарний. Це будуть театральні вистави, художні інсталяції, музичні твори та концертні програми, дискурси з діячами культури і перформанси. Отож, розглядаємо фест як платформу, яка дозволяє організувати синергійне поєднання різнопланових проектів, які відображають сучасні культурні тренди», - повідомив Демський.

Фестиваль сучасного мистецтва AIR ГогольFest відбудеться 17-18 листопада на території заводу «Кристал», він триватиме два дні і одну ніч.  Програма фестивалю включає музичний, театральний, літературний, візуальний, освітній та дитячий напрямки.

Стартує фестиваль у суботу опівдні з проекту Bauhaus Tanzt - це австрійський проект, який поєднує музику, танець та візуальне мистецтво. Продовжить програму проект театральної колаборації України, Німеччини та Великої Британії - інтимна вистава Tranzyt. режисерів Катаріни Шенк (Німеччина) та Пітера Канта (Великобританія), які  разом з українськими акторами протягом місяця жили у замку Schlo Freudenberg та досліджували поняття подорожей, дому та транзиту. Окрім того, цього дня виступлять музичне тріо з Тернополя Tik Tu, а також  Етно-електронний гурт OY Sound System та лялькове соціальне кабаре Tse Sho aka Teatr-Pralnia.

У нічній програмі Air ГогольFest передбачена андеграундна музично-художня вечірка GOGOLNIGHT, під час якої на двох сценах лунатиме інструментальна та електронна музика, відбудуться джем-сесії, перформанси та інсталяції.

Читайте також: В Івано-Франківську презентували енциклопедію ЗУНР

У неділю, 18 листопада, гостям фестивалю покажуть виставу режисера Влада Троїцького «Парадокси злочину», а також відбудуться концерти київського бенду Latexfauna і рок-гурту Sinoptik.

Родзинкою і концептуальним ядром фестивалю стане виступ жіночого фрік-кабаре Dakh Daughters.

Фото: vezha.vn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-