Фільм

Фільм "Дякую" показали в японському Кобе

Фото
Укрінформ
У кінотеатрі університету Кобе Гакуін (м. Кобе, Японія) відбувся показ короткометражної стрічки «Дякую», ідея створення якої належить Мінінформполітики.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

«Ми вже презентували стрічку про пригоди японського професора в Україні у нашому посольстві в Токіо. Тепер її мали змогу побачити жителі іншого японського мегаполіса - Кобе», - зазначила радник міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк.

Перед показом відбулась відкрита лекція Посла України в Японії Ігоря Харченка про історію, культуру та туристичний потенціал нашої держави. Захід мали змогу відвідати всі охочі, у тому числі студенти зазначеного університету та жителі м. Кобе.

Мінінформполітики презентувало стрічку «Дякую» в Посольстві України в Японії 14 березня 2018 року. У жовтні фільм був відзначений спеціальною премією Special awards на кінофестивалі Zagreb Tourfilm Festival (м. Загреб, Хорватія).

Читайте також: Стартували зйомки "Чорного ворона"

Раніше стрічка посіла друге місце у номінації «Туристичний напрямок - Регіон» на 11-му Міжнародному фестивалі туристичних фільмів Tourfilm Riga 2018 у Ризі (Латвія). «Дякую» також виграла у номінації «найкращий монтаж» на щомісячному міжнародному фестивалі Short to the point (Румунія).

«Дякую» показує Україну очима японського туриста як цікаву, гостинну, самобутню країну з захопливими пейзажами та багатою історією. Стрічку зняла Best Friends Film на замовлення МІП.

Фото: МІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-