МОН розпочне у 50 школах експеримент з е-підручниками

МОН розпочне у 50 школах експеримент з е-підручниками

Укрінформ
Міністерство освіти та науки доручило Інстутуту модернізації змісту освіти закупити комп'ютерне та мультимедійне обладання для шкіл, які беруть участь у впровадженні експерименту з використання електронних підручників. 

Про це йдеться в наказі Міністерства освіти та науки, яки оприлюднений на сайті відомства.

"Державній науковій установі "Інститут модернізації змісту освіти" здійснити закупівлю комп'ютерного та мультимедійного обладанння для закладів освіти, що беруть участь в експерименті всеукраїнського рівня за темою "Електронний підручник для загальної середньої освіти (E-book for secondary education (EBSE))", - йдеться у документі.

Читайте також: МОН надало рекомендаційний гриф електронним підручникам для початкової школи

Загалом, обладнання буде закуплено для 50 шкіл, які розташовані в усіх регіонах України, а також в м. Києві. Буде закуплено 654 робочі місця для учнів 1 класів; 793 робочих місць для учнів 5 та 10 класів; 1447 планшетів; 50 проекторів з дошкою; 50 Wi-Fi-маршруторизаторів; 50 шаф для зарядки планшетів; 50 комп'ютерів для вчителів.

Як повідомлялося, Міністерство освіти та науки розпочало експеримент з використання електронних підручників у школах, який триватиме до 2021 року. Експеримент пройде у чотири етапи з серпня 2018 до серпня 2021 року. У ньому візьмуть участь 50 шкіл з усіх областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-