Посольство РФ в Австралії мимоволі допомогло прорекламувати фільм “Донбас”

Посольство РФ в Австралії мимоволі допомогло прорекламувати фільм “Донбас”

Укрінформ
Посольство РФ в Австралії, намагаючись завадити показу фільму Сергія Лозниці “Донбас”, висловило протести з приводу демонстрації стрічки, назвавши її “антиросійською пропагандою”.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із посиланням на сайт дипустанови.

“Будем говорить как рядовые зрители, не ангажированные на политические парадигмы... Трудно представить, что творится в душе человека (режиссер фільму "Донбас" Сергій Лозниця - Ред.), который с таким смаком изображает жителей Донецкой и Луганской народных республик в виде уродливых, грубых, агрессивных и умственно неполноценных персонажей", -  стверджується у коментарі посольства РФ

Окрім звинувачень на адресу режисера Сергія Лозниці, перепадає також і міністру культури України Євгену Нищуку за те, що він нібито назвав населення Донбасу “генетично неповноцінним”.

Читайте також: У Польщі в кінопрокат вийшов “Донбас” Лозниці

Насамкінець російське посольство дивується, як такий фільм “поднят на щит в Австралии” та ще й нагороджено стількома схвальними відгуками: “Вдвойне странно, что такое кино “поднято на щит” в Австралии – стране, провозглашающей примат ценностей мультикультурализма и межэтнической толерантности”.

Однак весь бруд, наклепи, брехня і перекручування, з яких складається зазначений коментар, викликали цілком протилежний ефект, ніж той що його очікувало російське посольство. Так, наприклад, пост із зазначеним коментарем до фільму, який посольство РФ розмістило у своєму Фейсбук-акаунті, набрав сотні коментарів, абсолютна більшість авторів яких засуджують російську агресію на сході України й окупацію Криму, або схвально відгукуються про фільм Лозниці, або дякують російській дипустанові за рекламу стрічки.

Наприклад, дуже багато коментарів, автори яких мали сумніви щодо того, чи вартий перегляду “Донбас”, однак після ознайомлення з російським коментарем стрічки однозначно висловлюють бажання подивитися кіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-