Запроси мене з війни: Стець обіцяє, що проект побачить увесь світ

Запроси мене з війни: Стець обіцяє, що проект побачить увесь світ

Укрінформ
Міністр інформаційної політики Юрій Стець має намір наступного року проект "Запроси мене з війни" повезти по регіонах України та в інші країни.

Про це він сказав, відкриваючи у Колонній залі Київської міської державної адміністрації урочистий захід до Дня захисника України "Запроси мене з війни" за участю українських військових та учасниць проекту "Українські амаzонки", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цю подію побачить увесь світ. Я гарантую вам, що доб'юся того, щоб наступного року цей проект побачили регіони України, і ми його повеземо у світ. Цей проект тільки починається. Я думаю, що ті люди, які представляють українську владу, український політикум та Кабінет міністрів, це зрозуміють і допоможуть мені зробити так, щоб у 2019 році він поїхав Україною та світом", - зазначив Стець.

"Запроси мене з війни" - проект, який привертає увагу до проблеми реабілітації учасників бойових дій на сході України. Свої танцювальні номери у Колонній залі КМДА представляють 20 пар - захисники України та "Українські амаzонки".

Читайте також: Запроси мене з війни: у Києві танцюють 20 пар військових і амаzонок

Під час заходу пари "розказують" мовою танцю свої історії з війни: історію матері й сина, який пішов захищати Україну; закоханих, які одружилися на війні; друзів, які, можливо, втратили один одного; історію людей, які мають обмежені фізичні можливості, але не втратили віру в життя.

На урочистому заході присутні дружина Президента України Марина Порошенко, віце-спікер ВР Ірина Геращенко, віце-прем'єр-міністр з питань європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, представники дипломатичних місій в Україні, народні депутати України, міжнародні та українські ЗМІ, представники міжнародних фондів, українських та закордонних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-