У бізнес-центрі Токіо проходить фотовиставка про Україну - МІП

У бізнес-центрі Токіо проходить фотовиставка про Україну - МІП

Фото
Укрінформ
В одному з найбільших бізнес-центрів міста Токіо (Японія) – World Trade Center Building – розпочала роботу фотовиставка про Україну «Ukraine – Unique and Diverse», присвячена відзначенню 27-ї річниці незалежності України.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

«Ми відібрали найкращі фотографії «Укрінформу» за весь час його роботи і відправили у Японію для друку. Ці фото чудово передають унікальність та різноманіття нашої країни», - зазначила радник міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк.

Виставка «Ukraine – Unique and Diverse» є однією з найбільших акцій з просування позитивного іміджу України в Японії. Очікується, що до 31 жовтня з представленими на ній експонатами ознайомляться десятки тисяч людей.

«Сподіваємося, що завдяки виставці «Ukraine: Unique and Diverse» наші японські друзі зможуть ознайомитися з красотами нашої держави та завдяки цьому відвідають її у найближчому майбутньому», - сказав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Ігор Харченко.

На виставці вже побували представники адміністрації району Мінато міста Токіо, адміністрація World Trade Center Building, студенти та викладачі японських ВНЗ, представники української громади в Японії, співробітники Посольства України в Японії, а також представники японської громадськості.

Читайте також: В Японії відкрилася міжнародна конференція з науки і технологій

Проект за підтримки Міністерства інформаційної політики реалізувало Посольство України в Японії спільно з адміністрацією району Мінато та ІА «Укрінформ».

Фото: mip.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-