Fashion-блогери стали моделями на показі нової колекції Андре Тана

Fashion-блогери стали моделями на показі нової колекції Андре Тана

Фото
Укрінформ
Український дизайнер Андре Тан презентував в Києві нову колекцію осінь-зима 18\19.

Як повідомляє кореспондент Укрінформ, обличчям бренду Andre Tan цього разу стали fashion-блогери.

«Цього сезону я вирішив відійти від стандартних догм модельного бізнесу і запросив в якості моделей українських fashion-блогерів, тому що це ті люди, які зараз правлять інформаційним простором. Я вважаю, що це революція для української fashion-індустрії, до мене цього ніхто не робив», - розповів Андре Тан.

За його словами, в зйомках look book взяли участь Аліса Чекорська, Богдан Юсипчук, Андрій Трушковський, Таня Пренткович, Софія Стужук, Таня Парфілієва, Діана Глостер і Яна Станишевська.

Що стосується самої колекції, то, за словами дизайнера, до її створення він підійшов абсолютно нестандартно, зокрема використав свої улюблені речі-трансформери - з одного боку, це жилет, з іншого - піджак, і його можна також використати як пальто.

«Ми використовуємо приємні, комфортні тканини, у тому числі тканина Chanel, де переплітаються близько 20 різних ниток, а також у нас багато мережива і деніму», - розповів він.

Дизайнер зазначив, що в колекції переважає картата тканина - це головний хіт сезону, а також багато модного кольору цього сезону - кольору Саргасового моря. «При цьому, усі речі нової колекції приємні, теплі, стрейчеві, але при цьому мають розкішні гарні деталі: витончені рукави, оксамитову обробку, камені Swarovski», - розповідає модельєр.

Читайте також: Сукня «чорний квадрат». Український авангард крокує Парижем

Андре Тан повідомив, що практично вся нова колекція осінь-зима 18\19 вже з'явилася у продажу, а через тиждень у брендових магазинах Andre Tan з'являться пальто та облямований оксамитом пуховик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-