Мистецький хутір Обирок під Батурином влаштовує брейншторм

Мистецький хутір Обирок під Батурином влаштовує брейншторм

Укрінформ
Мистецький хутір Обирок у Бахмацькому районі Чернігівщини збирає ідеї, пропозиції та проекти для планування подальших заходів і запрошує оприлюднити їх в останні вихідні вересня.

Про це йдеться на сторінці "РОбиРок weekend" у соцмережі Facebook.

"Мешканці хутора, які живуть там постійно або мають хатку, поділяться своїми планами-проектами-думками. Друзів хутора запрошуємо до колективного брейншторму "Обирок - наступні 1-5-10 років", - зазначається в анонсі заходу.

"РОбиРок weekend" відбудеться 29-30 вересня п.р. В суботу всі, хто зберуться на хуторі, згадають його минуле, поділяться власними враженнями і спогадами. А на майбутнє їм пропонують підготувати й презентувати у будь-якій формі свої ідеї та проекти.

Читайте також: Фестиваль у Батурині об'єднає рок, етніку та симфонічний оркестр

"РОбирок_weekend" - це не про рок-музику, це про створювати свою реальність власноруч. Неділю, 30 вересня, присвятимо планам на майбутнє. Багато хто питав, що далі буде з Обирком. Пропонуємо це "буде" створити разом", - зазначають організатори заходу.

Зустріч друзів Обирка пропонується провести у найкращих традиціях хутора - без алкоголю, тютюну і наркотиків.

Як повідомлялося раніше, засновник мистецького хутора і організатор популярних фестивалів "Хліб своїми руками", "Мама Африка" та багатьох інших заходів, відомий український продюсер, режисер, мандрівник та письменник Леонід Кантер був знайдений на Обирку застреленим 4 червня ц. р. Поліція кваліфікувала це як самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-