"Твоя країна FEST" їде на кордон з Румунією та Молдовою

Укрінформ
У Новоселиці Чернівецької області 22 вересня за підтримки Міністерства інформаційної політики пройде фестиваль української музики "Твоя країна FEST".

Початок фестивалю о 18:00 на центральному стадіоні, повідомляє прес-служба МІП.

"Мабуть, ніхто у Новоселиці не очікував, що до них приїде такий фестиваль з такими артистами. Впевнена, що, як і в попередніх містах, відбудеться яскраве і незабутнє шоу", - зазначила радник міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк.

Для гостей заходу виступатимуть гурти "Мандри" та "Антитіла", Марія Бурмака, Іванка Червінська та Gypsy Lyre.

"Кожен концерт у рамках туру "Твоя країна FEST" - це справжнє свято музики для жителів містечок, які не часто мають змогу послухати наживо сучасних українських виконавців. Запрошуємо усіх до Новоселиці", - сказав лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко (Фома).

Концерт стане вже шостим у рамках фестивалю "Твоя країна FEST".

Основна мета "Твоя країна FEST" – донести сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

29 вересня відбудеться заключний концерт фестивалю, який пройде у Сарнах (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Читайте також: “Твоя країна фест” у Мукачеві провела сеанс лагідної українізації

Як повідомляв Укрінформ, 15 вересня фестиваль української музики "Твоя країна FEST" пройшов у Мукачеві (Закарпатська область), біля кордону з Угорщиною, 8 вересня - у Конотопі (Сумська область), неподалік від кордону з Росією, 24 серпня - у прифронтовому Маріуполі (Донецька область). 18 серпня фестиваль відбувся у Генічеську (Херсонська область), неподалік від адмінмежі з окупованим Кримом, 11 серпня - у Ізмаїлі (Одеська область), на кордоні з Румунією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-