Одеський театр музкомедії представить спектакль за участі Орнелли Муті

Одеський театр музкомедії представить спектакль за участі Орнелли Муті

Укрінформ
У 72-у театральному сезоні артисти Одеського академічного театру музичної комедії ім. Водяного покажуть  прем'єрні спектаклі для шанувальників мистецтва Мельпомени.

Крім того, очікується прем'єрний спектакль «Суд над відьмою», в якому зіграє головну роль всесвітньо відома італійська актриса Орнелла Муті, розповіли кореспонденту Укрінформу в прес-службі театру.

 "У вересні артисти музкомедії порадують глядачів прем'єрою романтичного мюзиклу за феєрією Олександра Гріна «Червоні вітрила». Ще один спектакль «Таємниця Макропулоса» здійснює головний режисер театру Володимир Підгородинський за п'єсою Карела Чапека. Крім того, ставимо спільно з чеськими майстрами сцени оперету «Польська кров» Оскара Недбаєва в постановці Мартіна Отави, а для дітей - виставу українською мовою «Країна гудзичків» у постановці молодого артиста театру Віталія Платова", - зазначили в прес-службі.

 Очікується також унікальний прем'єрний спектакль «Суд над відьмою» з участю всесвітньо відомої актриси Орнелли Муті, в основу сюжету якого покладено реальну середньовічну історію, що сталась 20 березня 1428 року у місті Тоді. На головній соборній площі цього міста суд на чолі з інквізитором звинуватив і засудив до спалення на вогнищі Francesco Matteuccia, яка стала першою страченої жінкою у світовій історії за підозрою у чаклунстві. Убита за кохання жінка, яку грає в спектаклі Орнелла Муті, уособлює символ жіночої незалежності і гордості на всі часи.

Читайте також: У Харкові симфонічний оркестр зібрався на репетицію посеред вулиці

 На думку постановника вистави Енріко Ламанна, «це справді прекрасний спекталь, трохи хворобливий, але в дусі часу, який змушує відчувати і думати».

 Виставу буде поставлено мовою оригіналу з дубльованим двоголосим синхронним перекладом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-