Миколаївський театр драми та музкомедії готує 13 прем'єр

Миколаївський театр драми та музкомедії готує 13 прем'єр

Укрінформ
Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії цього сезону представить глядачам 13 прем'єр. Це вистави, шоу, оперети й робота театру-студії "Академія пані Куліси".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив керівник літературно-драматургічної частини театру Богдан Головченко.

"Наш театр у цьому сезоні порадує глядачів 13 прем'єрами. Це 8 вистав, 2 шоу, 2 оперети й одна робота театру-студії "Академія пані Куліси". Відкриття сезону на основній сцені відбудеться 1 листопада прем’єрою Ісаака Бабеля "Захід" (одеське оповідання на дві дії). У минулому сезоні театр представив миколаївцям 10 прем'єр, з них 3 на малій та 7 на великій сцені", - розповів Головченко.

Він також зазначив, що наразі театр продовжує гастролі областю.

А з 22 по 25 вересня він візьме участь у першому Всеукраїнському театральному фестивалі "СвітОгляд" (місто Сєвєродонецьк) з виставою "Хазяїн" Івана Карпенка-Карого.

Крім того, Миколаївський академічний український театр пройшов у шорт-лист фестивалю-премії "ГРА", організованого Національною спілкою театральних діячів України. Отож наприкінці листопада представить міжнародному журі на фіналі фестивалю свою рок-оперу "Біла ворона" (лібрето - Юрій Рибчинський, музика Геннадія Татарченка, режисер-постановник Максим Голенко).

Читайте також: У Чернігівському облмуздрамтеатрі вперше за 60 років капітально ремонтують сцену

Також цього сезону до творчої команди приєдналося дев'ять артистів.

Варто зауважити, що Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії користується неабиякою популярністю у мешканців міста і його гостей. Квитки, як правило, розкуповуються за два місяці до початку вистав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-