Гройсман порівняв фільм

Гройсман порівняв фільм "Бобот та енергія Всесвіту" з голлівудськими блокбастерами

Відео
Укрінформ
Створений за фінансової підтримки уряду фантастичний фільм "Бобот та енергія Всесвіту", що днями вийшов у прокат, за якістю графіки відповідає голлівудським блокбастерам.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"У прокат вийшов український фантастичний фільм "Бобот та енергія Всесвіту" про дружбу хлопчика та трансформаторної будки, яким разом доведеться рятувати світ. Стрічка створена за фінансової підтримки уряду", - зазначив Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що 50% фільму займає комп’ютерна графіка. Його творці впевнені, що кіно вийшло не гіршим за голлівудські блокбастери.

"Майбутнє залежить від того, що ти зробиш сьогодні", - говорять у трейлері фільму. Повністю поділяю цю думку", - підсумував глава уряду.

Читайте також: Книгу про українців у Голлівуді презентували у Києві

Як повідомляв Укрінформ, фільм вийшов на широкі екрани 30 серпня. Стрічка розповідає про те, що внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі є загроза зникнення електроенергії. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій, і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот - трансформаторна будка, носій енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі.

Саундтреком фільму стала пісня гурту ТНМК (Танок на майдані Конго) "Друга новина".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-