Гурт ТНМК випустив кліп на саундтрек фільму

Гурт ТНМК випустив кліп на саундтрек фільму "Бобот та енергія Всесвіту"

Відео
Укрінформ
Музичний гурт ТНМК (Танок на майдані Конго) випустив кліп на саундтрек (OST) фільму «Бобот та енергія Всесвіту».

Про це Укрінформу повідомили у Держкіно.

«Колись наш кліп став ідеєю до створення фільму, а сьогодні герої фільму та актори зіграли у нашому кліпі», - цитують у Держкіно вокаліста Олега «Фагота» Михайлюту.

«Спеціально для зйомок кліпу ми повністю відтворили локацію з фільму, тож музиканти та актори наче знову повернулися у час зйомок фільму. Пісня «Друга новина», написана Олегом Михайлютою, який став і нашим саунд-продюсером, - це тільки одна з пісень, яка прозвучить у фільмі. Вся музика, яку ви почуєте, створена українськими музикантами», - розповів генеральний продюсер кліпу Олексій Москаленко.

«Друга новина» - назва композиції, яка стала саундтреком до українського фантастичного фільму «Бобот та енергія Всесвіту».

Читайте також: Творці українського фільму "Бобот" ініціювали акцію зі збору сміття

Фільм створений за підтримки Держкіно і вийшов на широкі екрани 30-го серпня.

Стрічка розповідає про те, що внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі є загроза зникнення електроенергії. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот - трансформаторна будка, носій енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі.

Відео: Держкіно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-