Творці українського фільму

Творці українського фільму "Бобот" ініціювали акцію зі збору сміття

Укрінформ
Творці українського фільму "Бобот та Енергія Всесвіту" ініціювали соціальну акцію зі збору та здачі сміття у спеціалізовані пункти прийому.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Ця ініціатива - ще один спосіб розповісти українцям про те, що кожен з нас починає свою боротьбу із себе, на своїй ділянці відповідальності. Хочеш змінити світ - розпочинай з малого кроку, як наш герой фільму. Наша ініціатива триватиме із 7 серпня до 7 вересня. Всі, хто здасть сміття в пункти збору і виконає умови акції, стає учасником розіграшу квитків", - сказав продюсер фільму Олексій Москаленко.

Разом із командою фільму "Бобот та Енергія Всесвіту" цей проект реалізовуватиме компанія "Київміськвторресурси", громадська організація "Україна без сміття" та мережа супермаркетів "Сільпо".

Як зазначається, всі, хто долучиться до ініціативи, не тільки зробить чистішими свою країну і цілий світ, а й зможе виграти квиток на фільм "Бобот та Енергія Всесвіту", який виходить в прокат вже 30 серпня. 

Для цього потрібно: здати сміття в пункти "Київміськвторресурси", "Україна без сміття" або #SilpoRecycling; зробити фото в пункті прийому на тлі постера фільму "Бобот та Енергія Всесвіту"; розмістити фото з хештегом #БоботПротиСміття у будь-яку соцмережу.

Випадковим шляхом з числа всіх, хто виконає зазначені вище умови, буде обрано 100 переможців, які отримають квитки на фільм у Києві. Результати буде розміщено на сторінці фільму у Facebook.

Пункти прийому та час роботи - за посиланням Київвторресурсів; Україна без сміття: Київ, вул. Саперно-Слобідська, 25; #SilpoRecycling: Київ, вул. Калнишевського, 2.

Читайте також: В КМДА вважають, що сміття у дворах побільшало через ремонти

Фільм "Бобот та Енергія Всесвіту" - українська si-fi стрічка, створена за підтримки Держкіно. Фільм розповідає про те, що по всій Землі з незрозумілих причин повністю зникає електроенергія. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій, і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – інопланетна істота, яка маскується під трасформаторну будку. Вони намагаються запобігти катастрофі. Чи вдасться героям стати на заваді силам темряви, глядачі дізнаються 30 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-