Перший дзвоник осені: афіша на вихідні

Перший дзвоник осені: афіша на вихідні

Укрінформ
Прощаємось із літом, зустрічаємо осінь та святкуємо День Знань.

Ukrainian Fashion Week SS19

Що цікавого: 72 дизайнери, 50 шоу, 9 презентацій, 3 спеціальних проекти – 7 днів, що демонструють надпотужну силу української моди.

Ви зможете безкоштовно відвідати Showroom та події платформи Fashion Tech Ukraine за умови попередньої реєстрації.

Коли: 31 серпня – 6 вересня

Де: Мистецький Арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Фестиваль СHERNOBYLING 2018

Що цікавого: Спробуйте уявити світ, у якому відсутня цивілізація. Світ, у якому немає телефонів, інтернету, соціальних моделей поведінки та жодних сучасних електронних пристроїв. Чи можливо таке? Чи хотіли би ви таке пережити? Якщо ваша відповідь “Звісно!” на обидва запитання, то вам час збиратися на триденний фестиваль, сповнений пригод. Цього року ви маєте можливість перенестись у підземний постапокаліптичний світ The Pit та адреналіновий рай назовні.

Коли: 31 серпня – 2 вересня

Де: Павільйон №13 на ВДНГ

Скільки: Від 100 грн

Більше інформації: Facebook

Міський пікнік з Мамазльотом

Що цікавого: 1 вересня – це не обов’язково шкільна лінійка у кращих традиціях Радянського Союзу, букет айстр і нудна роздача книг.

Ви маєте нагоду весело, активно і смачно провести це свято на міському пікніку Мамазліт! Традиційно буде ярмарок з якісними товарами для мам і діточок, різною смакотою і корисними товарами до школи. Прощайтеся з літом максимально яскраво – з битвою фарбами холі, танцями, смакотою і радісним сміхом сотень щасливих дітей.

Коли: 1 вересня об 11:00

Де: парк «Орлятко» (бульвар. Вацлава Гавела, 9-В)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Олімпійський урок-2018

Що цікавого: У День Знань приходьте на перший дзвоник «Олімпійського уроку-2018», отримуйте олімпійський щоденник, складайте іспити на спортивних майданчиках і за гарні оцінки здобувайте подарунки!

А ще ви зможете поспілкуватися та зробити селфі з Олімпійськими чемпіонами та медалістами світових і європейських першостей, учасниками майбутніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі!

Коли: 1 вересня о 15:00

Де: Оболонська набережна

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

FuckUp Night: як реалізувати освітній проект і не збожеволіти

Що цікавого: Освітня краудфандингова платформа GoF запрошує всіх, хто має нездорову любов до української освіти або обожнює слухати про невдачі інших, на освітню FuckUp Night.

Що на ній будуть робити:

– пити прохолодні напої та споглядати захід сонця на Дніпрі;

– слухати найбільш божевільні fuck-up історії;

– “мірятись” знаннями про східні міста, беручи участь в інтелектуальній вікторині;

– знайомитись, робити кумедні фото та допомагати GoF втілювати освітні мрії.

Коли: 1 вересня о 18:00

Де: Port creative hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10-А)

Скільки: Вхід вільний за умови попередньої реєстрації

Більше інформації: Facebook

Театр звуків для імператора: музика австрійського бароко

Що цікавого: Як звучить Відень? Відкривайте сезон музикою імператора. Леопольд І сам писав композиції та був шанувальником якісної музики. Ви почуєте твори, які відбивають ритм повсякденного життя австрійського двору.

Джованні Вівіані, Йоганн Шмельцер, Ігнаціо Альбертіні, Генріх фон Бібер – композиторів, які жили в Зальцбурзі, в Інсбруку і, звісно, у Відні, можна буде почути у дуеті клавесина та скрипки.

Коли: 1 вересня о 19:00

Де: Кірха Святої Катерини (вул. Лютеранська, 22)

Скільки: 200 грн

Більше інформації: Facebook

Ukrainian Touring Championship (UTC): Другий етап

Що цікавого: Кращі спортсмени країни зберуться на автодромі, щоб вписати нову сторінку в історії українських кільцевих гонок. Водночас кожен гість заходу зможе покататися як пасажир на майданчику Дрифт-Таксі. Для дітей передбачений дитячий майданчик. Також буде працювати зона фудкортів, де ви зможете перекусити і втамувати спрагу.

Коли: 1 вересня

Де: Спорткомплекс «Чайка» (вул. Антонова, 2)

Скільки: Від 120 грн

Більше інформації: Facebook

Made in Ukraine. День знань

Що цікавого: Нехай осінь почнеться з вихідних, повних знань, на фестивалі Made in Ukraine! Все найкраще від Made In Ukraine на площі – ярмарок, фудкорт, жива музика, лаунж-зони та дитячі розваги. І, звісно, нікуди без нескінченної кількості книг та читань!

Коли: 1-2 вересня

Де: Контрактова площа

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

День Знань у Київському Планетарії

Що цікавого: Новий сезон космічних знань відкрито! Видовищні повнокупольні програми у форматі 360° поєднаються з театралізованими пізнавальними екскурсіями та веселими анімаційними розвагами в гравітаційному просторі Київського Планетарію!

Коли: 1-2 вересня

Де: Київський Планетарій (вул. Велика Васильківська, 57/3)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Осінній ярмарок народного мистецтва

Що цікавого: Музей просто неба запрошує киян та гостей міста завітати на «Осінній ярмарок народного мистецтва». Традиційний ярмарок – це щирі зустрічі друзів-майстрів, нові знайомства, творчі відкриття, майстер-класи для дорослих та дітей.

Ви зможете прогулятись неповторними мальовничими куточками Музею, поспілкуватися з народними майстрами, послухати українські пісні у виконанні фольклорних колективів, виготовити сувенір на згадку та позабавлятися традиційними іграми.

Коли: 1-2 вересня

Де: Національний музей архітектури і побуту

Скільки: 15-50 грн

Більше інформації: Facebook

Craft Beer Fest

Що цікавого: Якщо ви ще не відкрили для себе крафт, обов’язково завітайте на Craft Beer Fest – це буде незабутньо. Лише відбірні сорти, лише від кращих броварів!

Ви зможете дізнатись про історію крафтової революції, секрети пивоваріння, яке пиво з чим краще смакує, з чого розпочати і як стати справжнім біргіком. Познайомитесь з пивоварами, розпитаєте про цікаве та скуштуєте смачного.

Коли: 1-2 вересня

Де: ВДНГ

Скільки: 150 грн

Більше інформації: Facebook

Велоперегони «Київська сотка 2018»

Що цікавого: Традиційний веломарафон для всіх охочих дистанцією 100 км. Серед цікавинок і новинок цього року – номінація «Гірський король», яка визначатиметься за сумою балів, набраних на трьох визначених підйомах.

Коли: 2 вересня о 9:00

Де: Старт – на вул. Хрещатик

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Holi Run – Кольоровий забіг з фарбами

Що цікавого: На вас чекають незабутні емоції, 5 тонн різних кольорів фарби на кожному кілометрі дистанції, яскраві феєрверки і море емоцій!

Кожен учасник зможе пробігти дистанцію на вибір – 2 або 5км, а для маленьких учасників є дистанція в 500 метрів. Наповнимо світ яскравими емоціями і фарбами, зануримося в світ позитиву і добра, а також разом зробимо світ яскравішим!

Коли: 2 вересня о 10:00

Де: Пам’ятник Магдебурзькому праву (Набережне шосе, 6)

Скільки: 249-549 грн

Більше інформації: Facebook

ЛітГодина: літературний клуб зі смаком

Що цікавого: Це клуб для всіх, хто хоче подивитися по-новому і закохатися у світ читання. Тут є місце думкам, почуттям і власним поглядам на твори. Запасайтеся чаєм, кавою, печиво і сідайте обговорювати «Цитадель» А. Сент-Екзюпері.

Коли: 2 вересня об 11:30

Де: Арт-простір «Циферблат» (вул. Володимирська, 49-А)

Скільки: Згідно з тарифами арт-простору

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Art Day» для дітей та підлітків

Що цікавого: PinchukArtCentre запрошує дітей та підлітків на 2-й щорічний фестиваль «Art Day». Упродовж дня вся родина зможе цікаво й з користю провести час в арт-центрі, ознайомитись з поточними виставками та долучитись до різноманітних активностей. Усі події відкриті для учасників з особливостями розвитку.

Цього року на гостей чекають воркшопи зі створення постерів, коміксів та ліногравюр, майстер-класи з робототехніки та віртуальної реальності, уроки хіп-хопу, африканський джем-сейшен та квест експозицією. Крім того, завдяки гриму учасники фестивалю матимуть можливість перетворитися на представників різних племен та культур.

Коли: 2 вересня о 12:00

Де: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фільм «Матриця». Показ та обговорення

Що цікавого: Перший фільм, що познайомив Нео з Матрицею, а глядачів – з величезними можливостями комп’ютерної графіки.

Режисерський дует Вачовські на порозі міленіуму випустив на екрани культовий науково-фантастичний кіберпанк. Фільм настільки підкорив глядачів, що отримав 4 «Оскара», а також 28 нагород і 36 номінацій в інших світових преміях.

Коли: 2 вересня о 16:00

Де: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19)

Скільки: 80 грн

Більше інформації: Facebook

Арт-проект Видавництва ArtHuss «Однаково різні. Частини мови»

Що цікавого: У межах експозиції свої роботи представлять відомі художники Петро Бевза, Костянтин Зоркін, Віталій Кохан та Сергій Радкевич.

Чому саме частини мови? Кожен з митців користується своєю пластичною, візуальною мовою. Кожен з них створює свою індвідуальну мову, роблячи внесок у загальну.

Коли: 29 серпня – 18 вересня

Де: Інститут Проблем Сучасного Мистецтва (вул. Щорса, 18-Д)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-