Мода, танці та битви: у Франції відновили епоху Наполеона

Мода, танці та битви: у Франції відновили епоху Наполеона

Відео
Укрінформ
У корсиканському місті Аяччо, де 15 серпня 249 років тому народився імператор Наполеон Бонапарт, проходить фестиваль, під час якого відтворюють деякі події, вбрання, атмосферу тієї епохи.

Про це повідомляє France3.

«Три дні наповнені активною діяльністю на різних локаціях, для різних інтересів, зокрема конференції, виставки, святкові заходи, танці, робота ковальського цеху», - повідомила Наталі Кай, директор туристичного офісу Аяччо.

Програма триденного фестивалю, з головним днем в день народження Наполеона, передбачає паради військ у складі близько 300 людей, переодягнених у одяг тих часів, а також проходження ними по місту, реконструкцію битв та військових сутичок.

Читайте також: Франція прийме 60 мігрантів, висаджених на Мальті

Як відомо, імператор Наполеон Бонапарт народився на Корсиці у 1769 році. Він був видатною особистістю своєї епохи, талановитим полководцем та державним діячем. Реформи, проведені ним у Франції, внесені до законодавства зміни, діють досі. Він помер у 52 роки у вигнанні на острові святої Єлени, де й був похований. Пізніше, у 1840 році, його прах перепоховали в Парижі, на території Будинку інвалідів.

Відео: france3-regions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-