Ерік Робертс стане спеціальним гостем Одеського кінофестивалю

Ерік Робертс стане спеціальним гостем Одеського кінофестивалю

Укрінформ
Американський актор, номінант на "Оскар" та "Золотий глобус" Ерік Робертс стане спеціальним гостем Одеського міжнародного кінофестивалю-2018 та проведе творчу зустріч.

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

"Американський актор Ерік Робертс зіграв понад 500 ролей у кіно та з’явився у більш ніж 100 виставах на Бродвеї. Акторську майстерність вивчав у Королівській академії драматичного мистецтва у Лондоні та в Американській академії у Нью-Йорку", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 14 липня Робертс проведе творчу зустріч у межах 9-го ОМКФ. Квитки будуть доступні за посиланням в розділі "Майстер-класи".

У 1976 році Робертс дебютував на телебаченні, а першу роль у повнометражній стрічці "Циганський барон" (режисер Френк Пірсон) отримав у 1978-у. Його партнерами на знімальному майданчику в цьому фільмі стали Сьюзан Сарандон, Брук Шилдс, Стерлінг Хайден та Шеллі Вінтерс. За цю акторську роботу Робертс отримав номінацію на "Золотий глобус".

Робертс претендував на "Золотий глобус" за ролі у фільмах "Зірка-80" (реж. Боб Фосс, 1983) та "Потяг-утікач" (Андрій Кончаловський, 1985). За роботу у стрічці "Потяг-утікач" він також номінувався на премію "Оскар".

Читайте також: Дев'ятий ОМКФ закриє стрічка з Одрі Тоту

Також серед робіт актора - ролі в фільмах "Темний лицар" (реж. Крістофер Нолан), "Нестримні" (реж. Сильвестр Сталлоне), "Вроджена вада" (реж. Пол Томас Андерсон), "Кінцевий аналіз" (реж. Філ Джоану). Нещодавно Робертс знявся у психологічному трилері "Сприйняття" українського режисера Євгена Ножечкіна (псевдонім - Дженсен Ноен).

Акторки Джулія Робертс та Ліза Робертс-Гіллан є рідними сестрами Еріка Робертса.

Як повідомляв Укрінформ, 9-й ОМКФ відбудеться 13 - 21 липня.

Фото: celebrityextraonline.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-