Дев'ятий ОМКФ закриє стрічка з Одрі Тоту

Дев'ятий ОМКФ закриє стрічка з Одрі Тоту

Укрінформ
Фільмом закриття IX Одеського міжнародного кінофестивалю стане стрічка французького режисера П’єра Сальвадорі "Звільнені!" з Одрі Тоту в одній з головних ролей.

Про це повідомляє прес-служба ОМКФ

"Показ фільму "Звільнені!" відбудеться 21 липня, у день урочистого закриття IX Одеського кінофестивалю", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, комедійна драма "Звільнені!" (En liberte!) розповідає про детектива Івонн, яка живе в містечку на Французькій Рив'єрі. Івонн - молода вдова офіцера поліції та місцевого героя Санті. Вона дізнається, що її чоловік не був таким зразковим, як про нього думав їхній син: молодик Антуан провів 8 років за гратами у якості його цапа-відбувайла. Івонн готова на все, щоб допомогти Антуанові повернутися до дружини і звичного життя. На все, крім розкриття правди. Антуанові складно пристосуватися до життя на волі. В нього швидко "їде дах". Відтоді починається низка вражаючих подій.

Це вже не перша спільна робота Одрі Тоту з режисером. 2006 року вона знялася в його картині "Фатальна красуня", а в 2010-му вийшла стрічка з її участю "Випадковий роман". 

П’єр Сальвадорі дебютував у кіно 1993 року картиною "Жива мішень", сценарій до якої написав власноруч. Відтоді зняв більше десяти фільмів. 

Читайте також: Перший "Золотий Дюк" дев'ятого ОМКФ вручать Аді Роговцевій

Картина "Звільнені!" отримала нагороду Консорціуму письменників і композиторів "Двотижневика режисерів" на цьогорічному Каннському кінофестивалі. 

Як повідомляв Укрінформ, IX ОМКФ відбудеться 13-21 липня. 

На головному фото: фільм "Звільнені" (2018). Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-