Автомобілі SEAT випускатимуть з вмонтованим додатком Shazam

Автомобілі SEAT випускатимуть з вмонтованим додатком Shazam

Укрінформ
Водії автомобілів марки SEAT зможуть безпечно використовувати програму Shazam для легкого розпізнавання своїх улюблених пісень під час водіння.

Про це повідомляє Technology.org

"Програма буде інтегрована в інформаційно-розважальні системи AndroidAuto. Використання додатків під час водіння ніколи не було безпечним, але виробник автомобілів SEAT зробив користування додатком Shazam якомога простішим. Він розпізнаватиме музику, яка гратиме в машині та виводитиме назви, виконавців, тексти пісень, додаткову інформацію та рекомендовані композиції на мультимедійний екран. Сервіс буде доступний, навіть якщо з'єднання з Інтернетом буде розірвано - додаток буде зберігати зразок, поки не зможе зіставити його зі своєю базою даних", - йдеться у повідомленні.

Інтеграція Shazam в інформаційно-розважальну систему автомобіля є досить дивною ідеєю, оскільки люди, здебільшого, слухають власні музичні бібліотеки і знають назви композицій. Радіостанції також зазвичай надають слухачам назви пісень.

Читайте також: Disney хоче замінити професійних каскадерів роботами

Проте SEAT стверджує, що ця ідея насправді пов'язана з безпекою. Президент компанії Лука де Мео заявив: "Для всіх любителів музики, можливість ідентифікувати пісні стане якомога доступнішою. Інтеграція Shazam дозволить нам наблизитись до нашої головної мети - створення максимального рівня безпеки для наших клієнтів та досягнення мінімальної ймовірності дорожньо-транспортних пригод ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-