Джапарова долучилася до флешмобу

Джапарова долучилася до флешмобу "Читай українське"

Відео
Укрінформ
Перший заступник міністра інформаційної політики  Еміне Джапарова долучилася до флешмобу «Читай українське», продекламувавши уривок із вірша «Заповіт» Бориса Гуменюка.

Відповідний відеоролик вона оприлюднила у Facebook.

«Отже, мій вірш на підтримку української мови. Скажу відверто, обраний вірш було нелегко читати. Він про війну. Про війну без пафосу, про рідну землю без екзальтації, про пам'ять без пишних фраз! Саме так, як пише Борис Гуменюк у своїх «віршах з війни». Цю збірку у перекладі кримськотатарською презентували в Укрінформі близько двох років тому», - зазначила Джапарова.

Читайте також: Джапарова: Участь у Дні кримськотатарського прапора - внесок українців у деокупацію

Вона запропонувала долучитися до флешмобу своїм друзям і колегам, серед яких - заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, держсекретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, член Нацради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський, заступник генерального директора Національного інформаційного агентства «Укрінформ» Марина Сингаївська та генеральний директор державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» Людмила Березовська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-