Ще одна японська принцеса вирішила одружитися з простолюдином

Ще одна японська принцеса вирішила одружитися з простолюдином

Укрінформ
Японська принцеса Айко анонсувала весілля з простолюдином і через це буде змушена відмовитися від королівського статусу.

Про це повідомляє CNN із посиланням на Агентство імператорської сім'ї Японії.

"Принцеса Японії Айко - друга за два роки японська принцеса, яка заявила про намір вийти заміж за простолюдина і через це буде змушена відмовитися від свого королівського статусу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Айко, наймолодша донька двоюрідного брата імператора Акіхіто, планує одружитися з 32-річним працівником судноплавної компанії NYK Line Кеєм Морія 29 жовтня у Токіо.

Читайте також: У королівській родині Британії зіграють перше гей-весілля

Молоді люди познайомились у грудні минулого року.

Згідно з японським правом принцеса має залишити родину після того, як обміняється весільними клятвами з судженим. Їй також виплатять бонус у розмірі близько мільйона доларів.

Як відомо, торік імператорський дім Японії оголосив про плановане весілля 25-річної принцеси Мако з колишнім однокурсником 26-річним Кеї Комуро. Старша онука імператора Акіхіто й імператриці Мічіко мала залишити імператорську сім'ю і відмовитися від свого королівського статусу після одруження відповідно до законодавства Японії.

У лютому 2018 року стало відомо, що принцеса Мако вирішила відкласти весілля щонайменше до 2020 року.

Фото: CNN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-